Vacature Bestuurslid Event Nederlandse Kitesurf Vereniging 

In verband met het terugtreden van het huidige bestuurslid Events is de Nederlandse Kitesurf Vereniging (NKV) op zoek naar een vrijwilliger (m/v) die deze functie zou willen invullen. 

Profiel: 

  • Is een enthousiast kitesurfer/ster
  • Is of wordt lid van de NKV
  • Heeft affiniteit met het thema events en bij voorkeur ervaring in evenementenorganisatie.
  • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Is een teamspeler, proactief en energiek

Het bestuurslid Events

  • Is bestuurlijk verantwoordelijk voor het ontwikkelen en de uitvoering van beleid met betrekking tot laagdrempelige events, bijvoorbeeld safetyclinics, progressiedagen of -weekenden, een landelijke NKV dag, vrijwilligersdagen en social events
  • Werkt nauw samen met relevante stakeholders binnen en buiten de NKV (NKV informatiepunten, kitescholen)
  • Bepaalt samen met de andere bestuurders het beleid van de vereniging

Tijdsinvestering 

Als bestuurslid Events ben je gemiddeld twee à drie uur per week actief. Eens in de vier weken is er een bestuursvergadering en af en toe bezoek je namens de NKV kitesurf evenementen. Het betreft een vrijwillige functie waarbij reis- en redelijke onkosten worden vergoed. 

Meer informatie

Neem contact op met Hein Bijl (voorzitter) via voorzitter@kitesurfvereniging.nl. 

Lijkt het je wat? 

We zien je aanmelding graag tegemoet. Stuur je (korte) motivatiebrief naar voorzitter@kitesurfvereniging.nl

Wij vinden het belangrijk om een goede match te vinden. Daarom hanteren we in onze vacatures geen sluitingstermijnen. Dat betekent dat we de vacature sluiten zodra we een goede kandidaat hebben gevonden. Wees er dus snel bij! 

Over de NKV

De NKV is een actieve landelijke vereniging met ruim 6.500 leden en houdt zich al bijna 20 jaar bezig met de belangenbehartiging van de kitesurfers in Nederland op het gebied van regio- en spotbeheer, veiligheid en wedstrijden en events. De vereniging ziet het aantal leden de laatste jaren sterk stijgen. De leiding van de vereniging is opgebouwd uit vrijwilligers, zoals de bestuursleden. Daarnaast is er een regiocoördinator in parttime betaalde dienst en wordt er gewerkt met een kleine poule van ZZP-ers.