Juryopleiding / Vrijwilliger worden

Sinds 2016 verzorgt de NKV de officiële juryopleiding van het kitesurfen. Deze opleiding is door het Watersportverbond erkend en deelnemers ontvangen bij een positieve beoordeling van hun vaardigheden een formeel certificaat van het Watersportverbond.

In 2020 staan de volgende opleidingsavonden gepland:

Beginners jury-avond: April 2020

Voor wie?

Je wilt helpen bij het jureren van wedstrijden maar hebt dit nog nooit gedaan, of je wilt je eerste wedstrijd jureren.Tijdens deze avond leer je alles wat nodig is om een wedstrijd te kunnen jureren. Van vlaggen en regels tot tricks.

Gevorderden jury-avond: April 2020

Voor wie?

Je hebt al eens een wedstrijd gejureerd of bent een wedstrijd kiter en je wilt de laatste ontwikkelingen weten binnen het jureren. Dit is ook de avond dat de scores en worden vastgesteld voor het seizoen van 2019.

Meer weten of je direct opgeven? Stuur een mailtje naar Kelly Schouten: jury@wedstrijdkitesurfen.nl