De Nederlandse Kitesurf Vereniging bestaat dankzij enthousiaste vrijwilligers. Daarom zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers die zich in willen zetten voor de kitesurf sport. Zo is er altijd vraag naar spotbeheerders en spot coaches, maar ook vrijwilligers die een bijdrage kunnen leveren op het gebied van social media of helpen bij het organiseren van events zoals safety clinics. Zelf een leuk idee? Stuur dan een bericht via het contactformulier op deze pagina.

Bestuurder kitespots

Momenteel zoeken wij een vrijwilliger die als NKV bestuurder kitespots het NKV bestuur komt versterken. In deze rol richt je je op het zoeken naar nieuwe kitespots, het verbeteren van bestaande spots en het bevorderen van zelfregulatie bij drukte. Dat doe je niet alleen maar o.a. samen met met de regio-coördinator (in dienst) en de NKV spotbeheerders (vrijwilligers). Voor meer informatie: NKV bestuurder kitespots (pdf). Interesse? Stuur ons een bericht!

Spot coaches

Wij zoeken spot coaches die helpen om op het land en op het water de spots veilig en relaxed te houden. Als spot coach vind je het leuk om (vooral op drukke dagen) informatie te geven over de spot en hulp te bieden aan beginnende of minder ervaren kiters. Je gaat in eerste instantie voor je eigen kitesessie en hoeft – doordat er meerdere coaches zijn – niet continue klaar te staan. Wel ben je makkelijk benaderbaar en herkenbaar aan een oranje NKV lycra. Momenteel zoeken wij spot coaches voor:
  • Workum,
  • Mirns,
  • Schellinkhout
Spot coach worden? Meld je aan bij: Stefan: workum@kitesurfvereniging.nl, Marco: mirns@kitesurfvereniging.nl, of Remco: Schellinkhout@kitesurfvereniging.nl

Spotbeheerders

Als spotbeheerder heb je een goede verbinding met de gemeente, kitesurfers en overige belanghebbenden. Je onderhoudt zodanig contact met je netwerk, dat je invloed kunt uitoefenen op beleid en snel kunt reageren op actuele situaties. Een beheerder kan bijvoorbeeld vragen om (extra) informatieborden bij de gemeente of lokale regels verspreiden via social media. Bovenal zorgt een spotbeheerder er voor dat de spot een leuke veilige plek is om te kitesurfen! Hierbij krijg je hulp van de NKV-regiocoördinator en waar nodig wordt je ondersteund door een actief netwerk van mede vrijwilligers van de NKV. Momenteel zoeken wij spotbeheerders voor:

  • Ameland
  • Baarland
  • Katwijk
  • Grevelingendam Noord en Zuid

Interesse? Neem contact op met Hans via regiocoordinator@kitesurfvereniging.nl

Marketing & Communicatie

Draag jij de kitesport en de NKV een warm hart toe en vind jij het ook belangrijk dat we kiters goed bereiken met relevante content? Dan komen we graag met jou in contact. We zoeken iemand die onze social media kanalen kan masteren als de beste. Facebook en/of Instagram kennen voor jou geen geheimen en je post graag proactief. Ben je meer een online specialist die onze site beheert en e-mailnieuwsbrieven verstuurt? Of vind jij het juist leuks om online campagnes te bedenken? Ook dan horen we graag van jou.

Interesse? Neem contact op met Annouchka via communicatie@kitesurfvereniging.nl

Wedstrijdjury

Wil jij een kitesurfwedstrijd helpen organiseren of jureren. Zie ‘juryopleiding / vrijwilliger worden’.  Interesse? Stuur ons een bericht!

Overig

Ben jij een goede bestuurskundige, heb jij verstand van regel- en wetgeving of ben jij een ecoloog? Wij kunnen altijd mensen gebruiken met veel verstand van zaken in ons overleg met overheid en instanties.

Contactformulier