Spot info

Er wordt een meer bij Oudega gegraven. Deze krijgt een recreatieve- en natuurwaarden. Als het klaar is zijn we 3 tot 4 jaar verder. We willen hier graag kitesurfen, want dit draagt ook bij aan de doelen die provincie en gemeente aan het ontwikkelen van een meer gesteld hebben. Samen met de lokale kiters, het Watersportverbond, de provincie en de gemeente verkennen we wat op en aan het meer wenselijk en mogelijk is.

Vragen hierover? Neem dan contact op met de spotbeheerder of regiocoordinator@kitesurfvereniging.nl

Oudega (Smallingerland)

Spotbeheerder

Spotbeheerders zijn kiters die zich inzetten voor het behoud en onderhoud van deze kitespot. Ze hebben een goede verbinding met de gemeente, kitesurfers en overige belanghebbenden. Bovenal zorgen ze er voor dat de spot een leuke en veilige plek is om te kitesurfen! Heb jij vragen over deze spot? Neem dan contact op met de spotbeheerder.

• Naam:

Walter Timmermans